De periode voordat ik aan het Avontuur begon beschrijf ik naar anderen altijd als ‘wiebelen’. Ik was aan het wiebelen. Zat niet meer helemaal lekker op mijn plek in mijn toenmalige functie. Ik was rusteloos, had het gevoel dat ik meer wilde. Maar meer van wat….?

Die periode ging met ups en downs en was al langer aan de gang. Maar dan gebeurde er weer iets op mijn werk, nieuwe prikkels, en dan kon ik wel weer even vooruit. Toen we in maart 2020 voor het eerst in lockdown gingen, werd ik qua werk erg op mezelf terug geworpen. Waar ik altijd veel energie haal uit het contact met collega’s, moest ik het nu doen met alleen de inhoud van het werk. En dat kostte me zoveel energie, dat ik iets moest doen. En dat iets, dat was het Avontuur!

Best spannend vond ik het: de commitment, mezelf open stellen en mezelf in de spiegel durven kijken. Maar wat was (en is) het een mooie reis! Ik heb zoveel geleerd over mezelf.

Dat ik op mijn eigen intuïtie kan vertrouwen.

Dat ik heel goed in staat ben om mijn eigen keuzes te maken.

Dat ik goed genoeg ben.

De coachgesprekken waren elke keer weer ontzettend waardevol. Net dat stapje extra om nog een beetje dieper in mezelf te kunnen kijken. Maar ook mijn mede-superhelden hebben mij zo fijn op weg geholpen! Ik had nooit gedacht dat ik een persoon was die actief zou bijdragen op het forum, maar het heeft echt toegevoegde waarde. Ik durf zelfs wel te zeggen dat ik een paar nieuwe vrienden heb overgehouden aan het Avontuur!

Voor mijn gevoel is mijn Avontuur nog niet ten einde. Er is nog zoveel te ontdekken over mijn held. Inmiddels heb ik de eerste stappen wel gezet. Een nieuwe baan, waarin ik meer van mijn vaardigheden kan inzetten en verder kan ontwikkelen. En natuurlijk het Mentorschap, waar ik zoveel energie van krijg! De één op één gesprekken met de superhelden zijn elke keer weer een feestje, en de groepssessies die we doen zijn ook voor mij heel waardevol. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de kans heb gekregen om op deze manier nog meer superhelden op weg kan helpen en daarbij ook mijn eigen held nog verder ontwikkelen. En, misschien nog wel belangrijker, ben ik mezelf heel erg dankbaar dat ik mezelf dit Avontuur heb gegund!


NIEUW HIER?

gratis training >>

INTERESSE IN HET AVONTUUR?

Kennismaken >>