Wat was je situatie voor je aan het Avontuur begon? Wat wilde je eruit halen? Specifieke vragen, gevoelens of verlangens waar je mee aan de slag wilde?

Voor ik aan het Avontuur begon zat ik niet lekker in mijn vel. Ik deed voor mijn gevoel veel te lang hetzelfde werk en wilde graag iets anders maar had geen idee wat ik dan wilde. Ik voelde me onrustig en onzeker omdat ik vond dat ik snel ander werk moest zoeken, maar voor mijn idee niet veel anders (meer) kon dan wat ik al jaren aan het doen was.
Alles “kabbelde” maar verder en ik deed veel op de automatische piloot.
Ook was ik voortdurend bezig met wat anderen van mij zouden kunnen denken en vinden en ik had het idee dat ik constant moest voldoen aan verwachtingen van anderen.
Ik was daar zo mee bezig dat ik mezelf een beetje kwijt was geraakt.

Hoe is het Avontuur voor je verlopen? Hoe vond je de coaching, community, events en online training?

Ik heb het Avontuur ervaren als een ontzettende achtbaan aan gedachten en emoties/gevoelens, vol inzichten, verwondering, leermomenten en wijsheden.
Ik vond de coaching en de community hartverwarmend. Wat een lieve mensen allemaal bij elkaar. En doordat iedereen zijn proces deelde was gelijk al mijn conclusie; er zijn meer mensen zoals ik…en later; oh dat is dus menselijk en vooral ook heel oké allemaal. “Het mag er zijn. Ik mag er zijn.”

Alles posten op het forum bleef ik moeilijk vinden; ik was altijd nog heel goed in het bedenken van negatieve oordelen die eventueel gevormd zouden kunnen worden als ik bepaalde dingen zou posten. Wanneer ik het gedaan had, was het altijd oké en kreeg ik allemaal lieve reacties.

De lessen in de online training vond ik heel duidelijk en super interessant. Elke keer had ik zin om weer een nieuwe les te kijken. De opdrachten vond ik ook leuk om te doen, ze zetten me wel veel aan het denken en ze waren vaak ook wel confronterend.
De coaching vond ik fantastisch. Mijn coach Lexmy is echt goed in wat ze doet! Ze heeft met zoveel geduld en warmte mij gecoacht en ik voelde dat ze in mij geloofde. Ik kon altijd bij haar terecht en kon het overal over hebben, alles was oké. Ook waren de coachgesprekken voor mij een goede stok achter de deur om de regelmaat erin te houden met de lessen en opdrachten.

De events vond ik heel waardevol. Ik heb er één “in real life” meegemaakt en dat was echt bijzonder. Je komt tussen mensen die je nog nooit gezien hebt en binnen een paar minuten voelde ik me al verbonden. Heel gaaf en leerzaam om mee te maken.
De workshops vond ik een waardevolle toevoeging aan het Avontuur; ze zorgden bij mij voor nog meer inzichten en eyeopeners. Verder draagt het bij aan het besef dat je allemaal mens bent en allemaal dezelfde soort gedachten en gevoelens kan hebben.

Wat heeft het Avontuur voor je opgeleverd? Welke transformatie heb je doorgemaakt? Waaruit blijkt dat je innerlijke superheld is wakker gemaakt?

Jeetje…het heeft me zoveel gebracht…

Door het Avontuur heb ik bepaalde patronen bij mezelf leren kennen en ook doorbroken die me in de weg zaten om mijn gevoel te volgen. Ik heb (weer) leren vertrouwen op mezelf en heb geleerd dat ik mag geloven in mijn talenten en mag vertrouwen op mijn gevoel.

Ik heb geleerd mild te zijn voor mezelf en nieuwsgierig te zijn naar mijn schurk gedachten wanneer die boven komen, in plaats van me er automatisch door te laten leiden en ze voor waarheid aan te zien of ze te veroordelen.

Ondertussen werd het beeld van waar ik naartoe wilde, welke richting ik op wilde met mijn werk, steeds duidelijker. De blokkades die ik mezelf hierin oplegde, zijn langzaam verdwenen…of in ieder geval ver op de achtergrond gekomen. Merk ik nu nog een blokkade, dan kan ik daar heel objectief en onderzoekend naar kijken en bedenken of ik daar wat mee wil of dat ik het laat zijn.

Ik heb onderweg heel veel geleerd over hoeveel invloed je mindset kan hebben op jezelf en je omgeving en hoe je dat zelf kunt managen…en ik heb heel veel mooie inzichten en wijsheden meegekregen waar ik mijn hele leven nog wat aan zal hebben.

Hoe zou je het Avontuur uitleggen aan je beste vriend(in)?

Het Avontuur is een heel mooi cadeau aan jezelf. Je krijgt een grote lading zelfkennis en inzichten waar je je hele leven nog wat aan hebt…en enorm veel tips en oefeningen om je (werk)leven in te richten zoals jij het graag wilt (en om erachter te komen wat je wilt). Verder ontmoet je veel lieve mensen; je komt in een enorm warm bad. Het team van Superheld is heel professioneel, liefdevol en enthousiast en ze doen er alles aan om jou alle inzichten mee te geven die je nodig hebt om te bereiken wat je wilt bereiken.

Wat wil je nog aan ons kwijt?

Dank jullie wel!! Ik ben heel blij en dankbaar dat ik jullie ben tegengekomen en het Avontuur heb mogen volgen. Het heeft me richting, rust en vertrouwen gegeven.
Lexmy, super bedankt voor je warmte, geduld en geloof in mij! <3


NIEUW HIER?

gratis training >>

INTERESSE IN HET AVONTUUR?

Kennismaken >>