Wat was je situatie voor je aan het Avontuur begon? Wat wilde je eruit halen? Specifieke vragen, gevoelens of verlangens waar je mee aan de slag wilde?

Voor ik aan het Avontuur begon voelde ik me angstig, onzeker en twijfelde ik over alles. Over mijn baan, over mijn toekomst en over mezelf. Vroeger was ik iemand die heel veel energie kreeg van allerlei dingen die ik leuk vond en lekker enthousiast en energiek overal in ging. Die persoon was ik kwijt. Ik wilde dat gevoel weer terug vinden waarbij ik vertrouwen in mezelf heb, geloof in wat ik kan en energie krijg van wat ik doe.

Hoe is het Avontuur voor je verlopen? Hoe vond je de coaching, community, events en online training?

Het Avontuur is me ontzettend goed bevallen. Ook is het soms wel lastig geweest. Wat lastig was waren de grote veranderingen te weeg brengen. Het vinden van je schurk en daar iets mee doen. Maar ook de verandering naar het zoeken van je held. Wat mij geholpen heeft tijdens dit proces is vertrouwen hebben en het loslaten van wat mij tegenhoudt. Bijvoorbeeld twijfels en onzekerheid. De coaches zijn heel goed bereikbaar en staan ze altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt of tegen lastige opdrachten aanloopt. Het is een toegankelijke en fijne manier om aan zelfontwikkeling te werken en veel te leren over jezelf en hoe je in de wereld staat. De opdrachten zijn overzichtelijk en leuk om te doen. Ik vond het erg spannend om deel te nemen aan de community en hier persoonlijke verhalen te plaatsen maar de andere Superhelden waren zo open en ondersteunend dat deze angst al gauw afnam. Het is een fijne groep mensen waarin je alles mag delen zonder beoordeeld te worden, iedereen steunt elkaar en gaat door hetzelfde proces. Dat is heel fijn om mee te maken.

Wat heeft het Avontuur voor je opgeleverd? Welke transformatie heb je doorgemaakt? Waaruit blijkt dat je innerlijke superheld is wakker gemaakt?

Wat het Avontuur mij heeft opgeleverd is meer rust en zelfvertrouwen. Ik weet nu dat ik goed genoeg ben en dat ik mag zijn zoals ik ben. Ik hoef me niet te laten leiden door onzekerheid en twijfel maar mag vertrouwen op mezelf. Mijn bijdrage is waardevol en wordt gewaardeerd. Deze wetenschap geeft rust en maakt dat ik de angst los kan laten en me kan focussen op wie ik echt ben en wat ik echt wil. Een heerlijk gevoel! En het is gelukt: ik heb een richting! 

Hoe zou je het Avontuur uitleggen aan je beste vriend(in)?

Het is toegankelijke fijne manier om te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Het is niet zo stijf. Het is veel opener. Het is niet zo zeer gericht op een droomcarrière vinden maar op je eigen ontwikkeling en gericht op wie je bent en wat jij kan en vanuit daar verder werken. Ik vind het ook fijn dat het een jonge community is. Je doet het samen met mensen die in het zelfde schuitje zitten.

Wat wil je nog aan ons kwijt?

Wat is het Avontuur een fijne manier om te werken aan jezelf en aan een mooi werkleven.. Bedankt voor alles; de fijne opdrachten, de prettige community en de mooie coachingsgesprekken. Het heeft me veel geleerd en zal me ook in de toekomst helpen bij alles wat ik doe.


NIEUW HIER?

gratis training >>

INTERESSE IN HET AVONTUUR?

Kennismaken >>