Wat was je situatie voor je aan het Avontuur begon? Wat wilde je eruit halen? Specifieke vragen, gevoelens of verlangens waar je mee aan de slag wilde?

Ik was in opleiding tot tropenarts en had het gevoel dat het niet klopte. Zo’n gevoel van niet helemaal op de goede weg zitten, waarbij ik heel erg het gevoel had gevangen te zijn in een opleiding, een systeem, omgeving, maar ook in mezelf. Ik had heel erg het gevoel dat ik opnieuw naar mijn weg moest zoeken. Ik hoopte dat het avontuur mij zou leiden naar de goede weg. Ik had heel erg zo’n gevoel van geluk en leegte, onrust, ontevredenheid en ik hoopte dat het avontuur zou leiden tot geluk en rust.

Hoe is het Avontuur voor je verlopen? Hoe vond je de coaching, community, events en online training?

Ik vond het heel leuk om alle vragen te maken en opdrachten en om mezelf beter te leren kennen. Ik heb eigenlijk geen moment gehad ‘oh ik moet weer’ ik had er altijd wel zin in. De gesprekken vond ik heel leuk. Het kostte me niet heel veel energie. Het proces ging met ups en downs. Er waren soms moeilijke tijden maar het is ook heel goed geweest en het leidde tot heel veel zelfkennis en nu langzaam tot de goede richting. Voor mij was het vooral het loslaten van heel veel overtuigingen van mijn superschurk. Dat was heel fijn. Het avontuur was een inspiratie en steun in dat proces.

Wat heeft het Avontuur voor je opgeleverd? Welke transformatie heb je doorgemaakt?

Vooral veel meer zelfliefde en dat leidde weer tot het echt durven gaan volgen van mijn eigen pad. Ik durfde door het avontuur echt te springen. Ik zag door het avontuur dat als je durft te springen en je je eigen pad volgt, dat je dan heel erg bij jezelf blijft. Ik zag daardoor dat ik mijn omgeving niet nodig heb, dat ik niet hoef te leven naar mijn omgeving, maar dat ik echt voor mezelf en mijn eigen pad mag kiezen. Dat kun je echt alleen doen als je zelfliefde ervaart. Daardoor durf je voor jezelf te kiezen, waardoor je uiteindelijk juist weer meer iets kunt betekenen voor een ander.

Het voelt nu als een begin, een nieuw begin. Er zullen altijd struggles zijn en je superschurk draag je met je mee. Maar ik heb wel het idee dat ik handvatten heb gekregen om ondanks mijn schurk te blijven kiezen voor mezelf en mijn pad, om mijn gevoel te volgen.

Waaruit blijkt dat je innerlijke superheld is wakker gemaakt?
Doordat ik dingen kies waar ik echt zelf achter sta, in plaats van iets te kiezen waarvan ik denk dat ik het zou moeten doen of omdat mijn omgeving vindt dat ik het moet doen. Ik voel een nieuwe energie en ik voel lichtheid. Ik voel nu: het maakt allemaal niet zoveel uit. De weg, jouw pad, het leven, jouw beslissingen, het is allemaal niet zo zwaar, het is 1 groot experiment.

Hoe zou je het Avontuur uitleggen aan je beste vriend(in)?

Als een verzameling tools en opdrachten die je helpen om jezelf beter te leren kennen en alles wat je nodig hebt om te gaan voor het leven waar je voor wil gaan, voor het pad waar jij voor wil gaan.

Wat wil je nog aan ons kwijt?

Ik vind dat jullie heel erg een voorbeeld zijn, een inspiratie van hoe jullie het aangepakt hebben. Jullie zijn een voorbeeld van hoe je je eigen pad volgt en hoe je zo succesvol kunt zijn. Een soort bewijs van wat het oplevert. Jullie doen het zelf ook en het levert allemaal mooie dingen op.


NIEUW HIER?

GRATIS TRAINING >>

INTERESSE IN HET AVONTUUR?