Karin heeft van September 2019 t/m Maart 2020 deelgenomen aan het Avontuur.

Wat was je situatie voordat je aan het Avontuur begon?

Ik zat al een poos met burn out klachten thuis. Ik had besloten niet meer terug te gaan naar mijn oorspronkelijke functie. Maar wat ga ik dan wel doen? Ik wist niet wat ik wilde, ik wist niet waar ik goed was of wie ik zelf ben. Dit maakte me onzeker, gestrest, ongelukkig, verdrietig en machteloos. Daar wilde ik graag mee aan de slag in het avontuur. Uitzoeken wie ik ben, wat ik wil en kan & welke kant ik uit mag gaan.

Hoe is het Avontuur voor jou verlopen?

Ik heb het avontuur als erg prettig en positief ervaren. Ik ben per hoofdstuk en opdracht aan de slag gegaan. Je wordt als het ware aan de hand mee genomen door dit proces, door middel van de film instructies van Justin. Praktisch, prikkelend en motiverend. Het was alsof ik mezelf als puzzel aan het ontrafelen was. Super leuk en interessant! Ik vond het fijn om dit op mijn eigen tempo te kunnen doen, zonder druk. De coaching gesprekken met Jip waren fijn en ondersteunend, om dingen weer op een rij en helder te krijgen, maar ook om juiste prioriteiten te stellen in mijn proces. Dat was heel prettig en fijn.

Wat is de grootste transformatie geweest voor jou door het Avontuur?

Mijn grootste transformatie zat in de module Innerlijke superheld. De schurk kende ik wel, die was me zeer bekend. Maar dat er ook een innerlijke superheld in me zat verscholen, dat was echt een verademing! Het heeft me erg geholpen om zowel de schurk als superheld een naam te geven, ze te omschrijven, ze allebei helder te maken. Nu herken ik de schurk steeds sneller en kan hem ook sneller loslaten. De superheld in mij staat steeds vaker aan het roer en ik kan ook steeds vaker en bewuster vanuit haar perspectief handelen. Dat is echt mijn grootste winst uit dit avontuur. Dat geeft al zoveel meer rust en positiviteit in mijn leven.

Hoe zou je het Avontuur beschrijven aan anderen? Waarom zou je het mensen aanraden?

Als je niet zo lekker in je vel zit, niet zo happy op je werk bent, even niet meer weet wat je moet, welke kant je op moet met jezelf en/of met je werk, dan helpt het avontuur je heel erg. Het helpt je weer in contact te komen met jezelf, wie je bent, wat je kan, waar je goed in bent. Het is fijn om zo met en aan jezelf te werken. Het zet alles (alle positieve/mooie/waardevolle dingen van jezelf) weer even op een rij en van daaruit kan je weer (nieuwe) keuzes maken, die beter bij je passen, keuzes maken waar je weer blij van wordt.

Wil je verder nog iets aan ons kwijt? 

Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan. Blijf vooral doorgaan met dit goede werk! Het is een heel fijne en veilige plek om op je eigen tempo aan jezelf te werken en jezelf weer opnieuw te (her)ontdekken. De community is zo’n fijne en positieve plek!

Ik vind het ook heel fijn dat het avontuur toegankelijk blijft. Ik wil straks graag nog wat module’s volgen. Daarnaast zal de innerlijke superheld een nuttige en ondersteunende module blijven voor mij waar ik op terug kan kijken.

Dankjewel voor je mooie verhaal, inzichten en transformatie Karin! 


NIEUW HIER? VOLG DE GRATIS TRAINING!

INTERESSE IN HET AVONTUUR? LATEN WE KENNISMAKEN!