Meike heeft deelgenomen in het voorjaar en zomer van 2019. 

In het kort, wat was je werksituatie voor je aan het Avontuur begon en de grootste vraag waar je mee speelde en antwoord op wilde.

Ik werkte voor een bedrijf in de gezondheidszorg, in een rol die niet altijd serieus genomen werd en waarin ik niet de stappen kon malen die wel moesten voor het bedrijf, medewerkers en patiënten. Ik wil graag van toegevoegde waarde zijn en dat was ik voor mijn gevoel niet. Tevens wist ik niet zo goed waar ik nou het gelukkigste van werd in werk en wat mij energie gaf. Ik wilde een goed beeld krijgen in wie ik ben/ wat ik kan / wat ik wil.

Wat heeft het avontuur voor je opgeleverd?

Ik zit weer lekkerder in mijn vel, geloof weer meer in mijzelf in wat ik kan en wie ik ben! Daarnaast vond ik de oefeningen waarbij je stap voor stap beter inzicht in jezelf krijgt ook erg fijn en waardevol.

Wat waardeerde je het meeste aan onze samenwerking?

Ik vond het prettig om een kritische maar ook fijne sparringpartner te hebben, die met je meedenkt, selecteert en helpt. De betrokkenheid, het oprecht willen mij helpen en daardoor soms echt even lastig doen en niet zomaar akkoord gaan met al mijn antwoorden en verklaringen.

Hoe zou het Avontuur proces uitleggen aan iemand die het overweegt om te volgen?

Een traject waarbij je jezelf stap voor stap leert kennen middels allemaal opdrachten en gesprekken. Je wordt gedwongen om kritisch over alles na te denken waardoor je dichter tot jezelf komt.

Wat was je grootste ‘aha’ moment tijdens het Avontuur? Wat is je ’transformatie’ geweest als resultaat van het Avontuur?

Tijdens mijn zomervakantie. De periode hiervoor heb ik erg weinig aan het avontuur gedaan, het lukte niet, kon mijzelf er niet toe zetten. Ik ben altijd iemand met veel discipline en niet goed is in rust nemen en alles laten indelen. Dat is tijdens mijn vakantie wel gebeurt en wat voelde dat super. Ik weet nu dat ik vaker de tijd en ruimte moet nemen en dingen moet laten rusten.

Voor wie is het Avontuur echt gemaakt? Kan jij deze persoon beschrijven?

Mensen die naar zichzelf zoeken en hierin echt een stap willen maken. die hier echt intensief in willen investeren.