Anna heeft deelgenomen in het voorjaar van 2019. 

In het kort, wat was je werksituatie voor je aan het Avontuur begon en de grootste vraag waar je mee speelde en antwoord op wilde.

Ik was ontslagen. Mijn grootste vraag was wat ik nu wilde, welke baan nu echt bij me paste en hoe ik ervoor kon zorgen dat ik niet weer zo’n fout zou maken door bij een bedrijf te gaan werken die qua cultuur totaal niet bij mij past.

Wat waardeerde je het meeste aan onze samenwerking?

Persoonlijke benadering, goede en snelle bereikbaarheid (tel/mail), oprechte betrokkenheid, prettige coachingsgesprekken waar de tijd voor genomen werd.

Hoe zou het Avontuur proces uitleggen aan iemand die het overweegt om te volgen?

Aan de hand van online modules die je in je eigen tempo kan volgen ga je systematisch en zorgvuldig in kaart brengen wat je kwaliteiten zijn, je minder sterke punten, welk werk je leuk vindt, wat je normen en waarden zijn en welke organisatiecultuur bij je past. Ook bevat de training praktische tools om je erbij te ondersteunen dat je daadwerkelijk in actie komt, zoals sollicitatietips of bedrijven van hetzelfde soort dat je leuk vindt op LinkedIn vinden. Parallel hieraan volg je coachingsgesprekken, in Leiden of digitaal vanuit huis. Er wordt ook ingezoomd op belemmerende overtuigingen.

Wat vond je het allerleukste uit het Avontuur?

Ik vond het prettig om zo zorgvuldig in kaart te brengen wie ik ben en wat ik zoek in een baan. Mooi hoe de modules zijn opgebouwd. Op die manier kan ik ook op een rationeel niveau berusting vinden in de keuzes die ik maak.

Business Model You vond ik ook heel prettig om te doen, omdat je alles tot dan toe heel praktisch en simpel maakt. De coachingsgesprekken met Justin vond ik ook erg leerzaam en prettig. Ook dat hij de tijd neemt voor ieder gesprek, ik heb nooit het gevoel gekregen dat er tijdsdruk achter zat. Ook de persoonlijke benadering is prettig, je voelt je geen nummertje. Hij neemt de tijd voor ieder gesprek, ik heb nooit het gevoel gekregen dat er tijdsdruk achter zat. Ook de persoonlijke benadering is prettig, je voelt je geen nummertje. Het contact met Justin en zijn collega’s heb ik altijd als integer ervaren.

Wat was je grootste ‘aha’ moment tijdens het Avontuur? Wat is je ’transformatie’ geweest als resultaat van het Avontuur?

Dat heeft vooral te maken met mijn belemmerende overtuigingen waarmee ik mijzelf saboteer. Mijn superschurk is heel sterk, dat wist ik ergens wel, maar de oefening om mijzelf te trainen om vaker mijn superheld aan te doen was een eye-opener en heeft me veel gebracht.

Voor wie is het Avontuur echt gemaakt? Kan jij deze persoon beschrijven?

Een young professional tussen de 23-35 die op een kruispunt in zijn/haar carrière staat.

Ik heb een hele toffe baan per 1 november! Het is een functie waarbij ik corporate recruitment en hr ga combineren. Organisatie heeft een heel fijne cultuur, precies waar ik naar op zoek was, en ik had ook mega klik met de mensen en die klik was wederzijds. Heel erg blij!